Voor een vakkundige plaatsing van uw sanitair

Heeft u nood aan een vakman die uw sanitair in Hasselt of omgeving komt installeren? Neem dan snel contact op met L.R. Sanitechnik. Deze loodgieter is bedreven in het plaatsen van alle soorten sanitaire installaties. Zaakvoerder Patrick Raymaekers staat al 35 jaar in het vak en is dus een ervaren rot met heel veel knowhow en expertise.

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

L.R. Sanitechnik gaat aan de slag in zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten. Deze loodgieter zorgt voor alles: hij trekt de leidingen, plaatst baden en douches en zorgt ervoor dat alles mooi en zorgvuldig is afgewerkt. Hij werkt steeds met kwalitatieve materialen en merken zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat.

Hersteldienst voor regio Limburg

De inwoners van Limburg kunnen ook rekenen op de diensten van de hersteldienst van L.R. Sanitechnik. Een lekkende kraan of een manke douchekop? Geef een seintje aan deze sanitaire expert en het probleem is al zo goed als opgelost. Ook voor gedeeltelijke renovaties neemt u best contact op met Patrick. Hij vervangt onder andere wc’s, douches en baden en vervangt ook keukenkranen en ander materiaal.

Neem contact op

Neem snel contact op met L.R. Sanitechnik voor uw sanitair in Hasselt en omgeving. Deze loodgieter trekt er graag op uit om sanitaire installaties te plaatsen. Twijfel dus niet om hem een seintje te geven. De opmeting en offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend en gratis.